Project S

Tegen welke vastgeroeste structuren of onveranderlijke opvattingen in het systeem loop jij zelf aan? Of mensen om je heen? Heb je voorbeelden?

Er zijn nog geen antwoorden gepubliceerd.

Welke tips heb jij voor jezelf, of voor anderen, om deze ingesleten patronen te doorbreken?

Er zijn nog geen antwoorden gepubliceerd.

Wat kun jij als individu zelf veranderen? En wat zou je willen veranderen, maar is nu niet haalbaar omdat je er ‘het collectief’ in nodig hebt?

Er zijn nog geen antwoorden gepubliceerd.

Doe mee

  I ga akkoord
  *  *verplichte velden

  Wat is Project S?

  Zo’n jaar geleden was er de hoop dat na corona alles anders zou worden. We verkozen gezondheid boven geld. We toonden solidariteit met elkaar. Het kon anders en het moet anders. Kijk naar het beeldessay over waarom en hoe het anders moet. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

  Maar is de hoop er nog?

  Voel jij je weleens gevangen in een systeem van vastgeroeste structuren, ingesleten patronen en onveranderlijke opvattingen? Kan jij en kunnen wij daar doorheen breken? En welke tips voor anderen heb jij daarvoor?

  Met jullie ga ik op een gezamenlijke zoektocht naar de grotere vragen achter de waan van de dag. Denk mee! Dat kan, al dan niet anoniem, door het achterlaten van een bijdrage op deze site via het formulier. Graag gaan we daarover in gesprek. Via blogs, gastblogs en gesprekken. En fysiek, in Brussel en Amsterdam. Zodra het weer kan.

  De weg naar verandering laat zich niet uitstippelen en vindt niet plaats in één week of één maand. Blijf daarom op de hoogte via deze website en via mijn nieuwsbrief. De reis naar echte systeemverandering is op zichzelf al erg waardevol en succesvol als we samen in beweging blijven. En elkaar inspireren met onze gedachten en ideeën. Tenslotte kan ik het als gekozen volksvertegenwoordiger ook niet alleen. We hebben elkaar daarbij nodig!

  Doe mee, schrijf mee, deel mee, en we zien elkaar wanneer dat weer kan!